Általános iskola
2021. október 28., csütörtök, Szent Simon és Szent Júdás Tádé apostolok, Szimonetta napja van.
Szent László Katolikus Szakközépiskola, Általános Iskola, Kollégium és Óvoda
[ Hírek (2014-2015 tanév) / Magyarok Nagyasszonya - Rózsafüzér ]

„Magyar népünk szüntelenül keresi azokat az alapokat, amelyekre építeni érdemes. Őrizzük azt a lelki örökséget, amely elődeink számára az évszázadok során reményt nyújtott, és ezt az örökséget, a keresztény hit kincsét kötelességünk továbbadni az új generációknak. Ha a szülők hiteles példát mutatnak vallásos életükkel, gyermekeik az erkölcsös életet és a becsületes munka útját fogják választani.”

Horváth István Sándor

Milyen örömteli, és megnyugtató érzés látni és átélni azokat a perceket, amikor a kisvárdai római katolikus templomban együtt imádkozik a Szent László Katolikus Általános Iskola apraja és nagyja: gyerekek, szülők, nagyszülők és pedagógusok.

Linzenbold József plébános atya immár hatodik éve mutat be szentmisét az intézményünkbe járó gyermekek családjáért Mi pedagógusok valljuk: küldetésünk a jót észrevenni, a jóról beszélni, egymásnak továbbadni! A jó dolgok megmutatása, a jónak megismerése, a jó hír terjesztése bátorítást ad, lelkesít, amire ebben a felgyorsult világban mindannyiunknak oly nagy szüksége van.

Takácsné Makrai Éva

[ képek... ]


Látogatók száma: 1528 | Készítette: Stoni
© 2009. www.szlki-kisvarda.hu - Minden jog fenntartva. Jogi nyilatkozat
Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox | Optimális felbontás: 1280x1024
Tesztelve: Firefox 3.x, Internet Explorer 7 és 8, Google Chrome, Safari 4