Általános iskola
2021. október 26., kedd, Szent Armand, Dömötör napja van.
Szent László Katolikus Szakközépiskola, Általános Iskola, Kollégium és Óvoda
[ Hírek (2014-2015 tanév) / Három napos lelkigyakorlat a felsősöknek ]

2016. március 16. és 18. között került sor a Szent László Katolikus Általános Iskola felsős tagozatos diákjainak a lelkigyakorlatára. A 3 napos lelkigyakorlaton kb. 110 fiatal vett részt 5. osztálytól 7. osztályig. Nagyon izgatottan várta mindenki ezeket a lelkinapokat, különösképpen mi, segítők, hiszen a gyermeklétszám eleve nagy kihívás volt mindenkinek. Az osztályfőnökök és a segédkező fiatalok (animátorok) azonban könnyen vették az akadályokat és felhőtlen jókedv és derű jellemezte ezeket a napokat.

Az első napon különböző közösségi játékokkal kovácsoltuk össze az osztályokat. Miután pedig mindenki felszabadult, megérkeztek a Szalézi testvérek Kazincbarcikáról, akik gondoskodtak a tartalmas, játékos és vidám lelki programokról. Úgy hiszem, hogy ez alatt a 3 nap alatt minden fiatal kapott „lelki tarisznyájába” valami kincset, amit az ünnepekre és azon túl is szívében megőrizhet és továbbadhat.

Ezúton szeretném megköszönni a Szalézi testvérek, az animátorok és az osztályfőnökök munkáját, akik ezen lelkigyakorlat alatt kísérték és segítették a fiatalokat, akik lelkükben megerősödve és a húsvéti ünnepre felkészülve indulhatnak haza szünetre.

Íme, néhány képes beszámoló a nagyon gazdag és tartalmas lelkigyakorlatról. Jó szórakozást!

Lelkigyakorlat - 1.
Lelkigyakorlat - 2.
Lelkigyakorlat - 3.

Nagy Zsolt iskolalelkész

[ képek... ]


Látogatók száma: 418 | Készítette: Stoni
© 2009. www.szlki-kisvarda.hu - Minden jog fenntartva. Jogi nyilatkozat
Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox | Optimális felbontás: 1280x1024
Tesztelve: Firefox 3.x, Internet Explorer 7 és 8, Google Chrome, Safari 4