Óvoda
2021. október 17., vasárnap, Antiochiai Szent Ignác, Szent Rudolf napja van.
Szent László Katolikus Gimnázium, Szakgimnázium, Általános Iskola, Kollégium és Óvoda
[ Hírek / ELISMERÉS A VÁROSI PEDAGÓGUS NAPON ]

A városi pedagógus napi ünnepségen intézményünkből Dudásné Popovics Angéla óvodapedagógus vehette át Az Év Óvodapedagógusa kitüntető díjat Leleszi Tibor polgármestertől.
Dudásné Popovics Angéla 1990-ben a Budai Nagy Antal Óvónői Szakközépiskolában szerzett óvónői képesítést. 1997-ben a Vargha István Pedagógiai Főiskola óvodapedagógus szakán végzett. 2003-ban a Debreceni Egyetem Hajdúböszörményi Pedagógiai Főiskolai Kar Preventív és differenciáló szakán, fejlesztő pedagógus szakvizsgát tett. Munkája során volt általános iskolai tanító Tuzséron, dolgozott a Városi Bölcsőde és Rehabilitációs Napközi Otthonban.
2002. augusztus 1-től a Szent László Katolikus Gimnázium, Szakgimnázium, Általános Iskola, Kollégium és Óvoda óvodapedagógusa. Munkájában a szakmai igényesség, kreativitás, gyermek tisztelet és szeretet jellemzi. E mellett szakvizsgáját fejlesztő pedagógusként használja csoportjában, illetve az óvoda egészében, szükség szerint végzi, aktívan részt vesz az óvoda életében, a nevelőtestület munkájában. Az óvodai stratégiai dokumentumainak kidolgozásában és karbantartásában kiváló teljesítményt nyújt.
Szakmai minősítése kiválóan sikerült, s kollégáinak is segítséget nyújtott és nyújt technikai feladatok megoldásában, a közelmúltban mentor szerepet is betöltött. Jó humora, vidám természete a közösség motorjává emeli. Óvodán kívül részt vállal a római katolikus kórusban, aktív tagja a Doctorock csapatának, ahol a szerepeken kívül rendező asszisztensként munkálkodik. Kiveszi részét a Rétközi Múzeum Baráti körének feladataiból, valamint a kisvárdai Jótékony Nőegylet titkári tisztét is betölti.

[ képek... ]


Látogatók száma: 2092 | Készítette: Stoni
© 2009. www.szlki-kisvarda.hu - Minden jog fenntartva. Jogi nyilatkozat
Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox | Optimális felbontás: 1280x1024
Tesztelve: Firefox 3.x, Internet Explorer 7 és 8, Google Chrome, Safari 4