Óvoda
2021. október 17., vasárnap, Antiochiai Szent Ignác, Szent Rudolf napja van.
Szent László Katolikus Szakközépiskola, Általános Iskola, Kollégium és Óvoda
[ Hitvallás ]

Jövőképünk:

olyan keresztény ÓVODA, ahol családias hangulatú, érzelmileg meleg, biztonságos, egészséges környezetben otthonosan mozgó, eleven eszű, tevékeny, kiegyensúlyozott, a hit felé nyitott emberkék élik boldog, élményekben gazdag gyermekkorukat.
Ahol az óvodai élet mindennapjait az önfeledt játék, a művészetek és hagyományok, az Isten és emberek iránti önzetlen szeretet szövik át.

Küldetésünk:

„Tisztellek Téged, fontos vagy nekem,
csakis rád figyelek, és segítek Neked,
ha szükséged van a segítségemre!”

Célunk a gyermekek színvonalas iskolai előkészítése, és az érzelmi nevelésen alapuló sokoldalú személyiség fejlesztése.

Gyermekeink az alapvető tevékenységek közben gyakorolják a keresztény hitélethez igazodó viselkedésformát, viselkedéskultúrát: fontosnak tartjuk a szeretet, a bizalom, a türelem, az igazságosság, a szelídség, a szolgálat megismerését, befogadását.

Ünnepségeink gazdagok, sokszínűek, és értékmegtartók: keresztény hagyományokból, és a népi kultúránkból táplálkoznak. A kor kihívásainak megfelelően beépítettük óvodai életünkbe az angol nyelv és az úszás oktatását.

Nevelőmunkánk színvonalának, fejlesztésének biztosítéka az óvodapedagógusok és a technikai dolgozók jó szakmai felkészültsége, kreativitása, folyamatos önképzése, valamint modern és minden igényt kielégítő taneszközei. Nyitottságon alapuló egyenrangú partneri viszony a család és az óvoda között.


Látogatók száma: 2186 | Készítette: Stoni
© 2009. www.szlki-kisvarda.hu - Minden jog fenntartva. Jogi nyilatkozat
Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox | Optimális felbontás: 1280x1024
Tesztelve: Firefox 3.x, Internet Explorer 7 és 8, Google Chrome, Safari 4