Gimnázium, Szakgimnázium
2021. október 23., szombat, Kapisztrán Szent János, Nemzeti ünnep, Gyöngyi napja van.
Szent László Katolikus Szakközépiskola, Általános Iskola, Kollégium és Óvoda
[ Hírek (2013-2014 tanév) / Jótékonysági bál ]

Még a hófúvás és a zord idő sem vette el a kedvét azoknak a bálozóknak, akik az elmúlt hétvégén, 2014. január 25-én egy családias, vidám hangulatú estét töltöttek el a kisvárdai Szent László Katolikus Szakközépiskola, Általános Iskola, Kollégium és Óvoda jótékonysági rendezvényén. Az intézmény szülői munkaközössége és nevelőtestülete által szervezett bálon a megjelenteket megtisztelte jelenlétével Linzenbold József esperes plébános, dr. Seszták Miklós országgyűlési képviselő, a KDNP alelnöke, Leleszi Tibor, városunk polgármestere, valamint az intézmények képviselői.
Kerezsi Béla igazgató köszöntője után a középiskola gospel kórusa szórakoztatta az egybe- gyűlteket. A szívet-lelket gyönyörködtető dallamok után következett az ízletes vacsora, majd a jókedvű bálozók hajnalig ropták a táncot.
Ezúton is megköszönjük mindazok támogatását, akik részvételükkel, tombola tárgyak felajánlásával, támogató jegyek vásárlásával és munkájukkal hozzájárultak a bál sikeres lebonyolításához. A jótékonysági bál bevételét ebben az évben is az intézmény és a diákok támogatására fordítjuk.

[ képek... ]


Látogatók száma: 336 | Készítette: Stoni
© 2009. www.szlki-kisvarda.hu - Minden jog fenntartva. Jogi nyilatkozat
Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox | Optimális felbontás: 1280x1024
Tesztelve: Firefox 3.x, Internet Explorer 7 és 8, Google Chrome, Safari 4