Gimnázium, Szakgimnázium
2021. október 23., szombat, Kapisztrán Szent János, Nemzeti ünnep, Gyöngyi napja van.
Szent László Katolikus Szakközépiskola, Általános Iskola, Kollégium és Óvoda
[ Hírek (2014-2015 tanév) / „Szent Lászlós” tornászok az ország legjobbjai között! ]

Sűrű volt a program az utóbbi hetekben versenyzőink számára, ugyanis két országos versenyre kellett készülniük! Az első a Katolikus Iskolák országos tornaversenye volt, melyre 2016. április 2-án Budapesten, a Nemzeti Tornacsarnokban került sor. A dobogóról lecsúszva az előkelő IV. helyen végzett iskolánk csapata. Egyéni összetett, illetve szerenkénti versenyt is hirdettek, melyeken tornászaink közül többen is bekerültek a legjobb 6 közé: Bessenyei Roland (12.B) szekrényugrásban 6. helyen, Farkas Richárd (12.B) korláton 6. helyen, illetve Olajos László Leon (9.E) talajon 4. helyen végzett.

A következő megmérettetést a Diákolimpia Országos Döntője jelentette, melyre ugyanitt egy héttel később, 2016. április 10-én került sor. A két verseny közötti különbséget az jelentette, hogy az előzőn képességüknek megfelelően egyéni gyakorlatokkal is készülhettek a tanulók, itt viszont előírt gyakorlatokat kellett minél szebb kivitelezéssel, illetve technikai végrehajtással bemutatniuk a versenyzőknek. Az izgulás és feszültség eredményeként kisebb hibákat vétettünk, ennek ellenére az ország 10. legjobbja lett a Szent László Katolikus Középiskola fiú tornászcsapata!

A csapat tagjai: Bessenyei Roland (12.B), Farkas Richárd (12.B), Lázár Marcell Zsolt (9.Ny), Nagy István Dániel (9.B), Olajos László Leon (9.E), Vincze Dávid (12.A)

Felkészítő tanár: Szabó Sándor

[ képek... ]


Látogatók száma: 390 | Készítette: Stoni
© 2009. www.szlki-kisvarda.hu - Minden jog fenntartva. Jogi nyilatkozat
Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox | Optimális felbontás: 1280x1024
Tesztelve: Firefox 3.x, Internet Explorer 7 és 8, Google Chrome, Safari 4